Body Sculpting

Een strakker, slanker lichaam met de BodySculpting behandelingen.

BodySculpting is het nieuwe afslanksysteem voor algehele figuurcorrectie met 8 verschillende programma’s voor afslanken, behandelen van cellulitis, vetophogingen, huidversteviging en verbetering, lymfedrainage en meer. Voor ieder kan individueel een programma samengesteld worden om tot het gewenste resultaat te komen. In plaats van uren naar de sportschool doet de apparatuur het werk voor u om sneller en effectiever af te slanken en uw huid te verbeteren.

De geavanceerde apparatuur werkt met de 3 verschillende spiervezels:

 • De witte vezels; zij bestaan voornamelijk uit suiker verbrandende enzymen en produceren energie voor een korte termijn, de witte vezels verbranden de snelle suikers die aanwezig zijn in het lichaam.
 • De rode vezels bestaan uit vet verbrandende enzymen en produceren energie voor de lange termijn. Vetmassa is de bron van voeding voor deze vezels.
 • De intermediate vezels bevatten beide karakteristieken van zowel de rode als de witte vezels en zorgen voor lange termijn verbranding.

De apparatuur werkt met verschillende golven om elke vezel van de spieren te activeren en de snelle suikers in het lichaam maar ook het opgeslagen vet te verbranden.
Iedere behandeling bestaat uit 4 fases, in de eerste drie fasen van de behandeling worden de genoemde vezels geactiveerd. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfe drainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afvalstoffen. We adviseren 1 a 2 behandelingen per week. Elke behandeling werkt 48 uur na.

Afslanken en verstevigen

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen door het lichaam verwijdert. De BodySculpting helpt u bij gewichtsafname, omvang afname en huidverbetering, op deze manier komt u fysiek weer in balans.

Cellulitis

Cellulitis begint met een verslechtering van de bloedcirculatie, de voedingsstoffen die bestemd zijn voor de cellen worden niet meer –zoals voorheen- regelmatig aan en afgevoerd , maar zij hopen zich op in de zones tussen de vetcellen. De cellen gaan zich in groepjes samenklonteren, dit resulteert in sinaasappelhuid. De apparatuur werkt met een speciaal ontwikkelde golf zodat de samengeklonterde cellen worden afgebroken en door middel van de behandeling wordt het lichaam in staat gesteld het vet te laten verdwijnen.

Om een maximaal resultaat te behalen en uw lichaam zowel van binnen als van buiten te ondersteunen bij dit proces raden wij aan ook gebruik te maken van de SaniSlim BestWraps.

BodySculpting + SaniSlim Best Wraps = direct effect!

Wat SaniSlim BodySculpting u kan bieden:

– Een aangename behandeling afgesteld op uw wensen
– Direct effect, al na 1 behandeling!
– Afbraak van cellulitis en vetophopingen
– Verhoogde vetverbranding tot 48 uur na de behandeling
– Versnelling stofwisseling
– Verbetert de microcirculatie en lymfe afvoer
– Verlichting van pijn en spanningen
– Figuurcorrectie en afslanken
– Voor mannen en vrouwen

Om een maximaal resultaat te behalen raden wij de SaniSlim Best Wraps aan! De behandelingen kunnen ook gecombineerd worden met cavitatie behandelingen.

(dermatologisch getest)

BestWraps

SaniSlim BestWraps worden gedrenkt in een frisse gel bestaand uit de meest hoogwaardige werkstoffen. De ingrediënten verschillen per soort wrap, er is keuze uit 6 verschillende wraps.

 • Ultra Anti Cellulite BestWraps
 • Ultra Slimming BestWraps bij algeheel afslanken
 • Ultra Toning Hyaluron BestWraps voor huidversteviging + elasticiteit
 • Ultra Fit Legs BestWraps tegen vermoeide benen en spataderen
 • Ultra Therm BestWraps voor verbetering van de micro circulatie + afslanken
 • Ultra Vitamin BestWraps voor huidverbetering

Voordelen:

 • Direct effect
 • De BestWraps zijn kant en klaar, eenvoudig aan te brengen
 • Voor thuisgebruik of in de salon
 • Kan gecombineerd worden met diverse behandelingen
 • Meerdere zones kunnen in 1x behandeld worden (10 m wrap per verpakking)
 • Keuze uit verschillende BestWraps afgestemd op uw wens!
 • Dermatologisch getest

De werking van de Body wraps bestaat uit het activeren van essentiële lichaamsprocessen die het vetmetabolisme en afvoer stimuleren en centimeterverlies bevorderen.

Het eerste proces is lymfedrainage. Tijdens dit proces worden vetzuren en toxines via het lymfevocht uit het lichaam verwijderd.
Het tweede proces bestaat uit het stimuleren van het vetmetabolisme. Door het stimuleren van afbreken van het vet in de vetcellen en door het verbeteren van de lymfe afvoer en circulatie, worden de vetzuren uit het lichaam verwijderd.
Het derde proces bestaat uit het stimuleren van de bloed micro circulatie. Dit is de bloedstroom door de allerkleinste bloedvaten (capillairen) van het lichaam. De vetcellen zijn met capillairen omgeven die de vetcellen in staat stellen om de afvalstoffen en toxines af te voeren.

De wraps kunnen thuis gebruikt worden maar ook prima gecombineerd worden met verschillende behandelingen om nog sneller een goed resultaat te behalen.